|
Προσεγγίζοντας την Ιατρική Αισθητική

Η Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία και γρήγορα κέρδισε την πρώτη θέση ως θεραπεία προσώπου και σώματος στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής.

Πρόκειται για την έγχυση ενεργών στοιχείων με τη μέθοδο πολλαπλών νυχμών με μικροσκοπικές βελονίτσες, οι οποίες σαρώνουν όλη την επιφάνεια του προσώπου ή του σώματος, ενώ η εφαρμογή μπορεί να γίνει και στο λαιμό, το ντεκολτέ, τα μάτια, τα βλέφαρα και τη ράχη των χεριών.

Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής της Μεσοθεραπείας Fractional ενεργοποιούμε με το ειδικό μηχάνημα την περιοχή, με φυσικό τρόπο τους ινοβλάστες οι οποίοι στην προσπάθεια τους να επανασχηματίσουν τον ιστό παράγουν φυσικό κολλαγόνο. Παράλληλα λαμβάνοντας υπόψιν την περιοχή του σώματος, την κατάσταση, τις ανάγκες, τις ευαισθησίες, και την ηλικία της επιδερμίδας ακολουθούμε το ιδανικό πρωτόκολλο.

Το ''Zoiplus'' είναι ένα σύμπλεγμα πολλών ουσικών όπως: υαλουρονικό, πολυβιταμίνες B,C,A,E,  αντιοξειδωτικές ουσίες, ανόργανα άλατα και μέταλλα (minerals) που χρειάζονται τα κύτταρα του δέρματος για να αμυνθούν έναντι στο οξειδωτικό στρες που υφίστανται λόγω ηλίου, ρύπανσης, καπνίσματος, χημικών και άλλων προϊόντων του μεταβολισμού.

Άλλα προϊόντα Μεσοθεραπείας με στοιχεία τύπου Botox ''Botolift'' λειτουργούν ως διορθωτική θεραπεία για τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης. Μειώνει το βάθος των ρυτίδων του προσώπου που προκαλούνται από τη σύσπαση των μυών, ιδιαίτερα στο ''πόδι της χήνας'' χειλιών δίχως να απενεργοποιείται η σύσπαση των μυών του προσώπου ή να δημιουργεί παρεμβατικό αποτέλεσμα.

Το Mesolift προκαλεί ορατό αποτέλεσμα lifting. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες ενισχύουν την αντίσταση της μεμβράνης στο οξειδωτικό στρες.

Γενικότερα η Μεσοθεραπεία διατηρεί την καλή ποιότητα του κολλαγόνου και της ελαστίνης ενώ επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος. Αποκαθιστά τον τόνο και τη σταθερότητα στον ιστό και αντιστρέφει τη χαλάρωση και τις ρυτίδες.


Copyright 2017 Elena Milioti | All rights reserved | Design by Minimal
Αρχική