|
Θεραπείες με Βότανα

Πρόκειται για μια θεραπεία έντονης απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Βασίζεται στη συνδυαστική δράση απολέπισης και  ανάπλασης των βοτάνων Spongila, Fragilis, Ephydata με Α- υδροξυ-οξέα.
Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα στην επέμβαση που κάνουμε στις ρυτίδες, στις δυσχρωμίες, στις ουλές και στα σημάδια. Επαναφέρει την ομοιομορφία, την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας. Εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος, προσφέρει διαύγεια και υγεία στο δέρμα ενώ παράλληλα αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.
Τα αποτελέσματα του peeling για την ανάπλαση του δέρματος είναι αναγνωρισμένα. Οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού. Η μέθοδος απολέπισης με το phytopeeling υπερέχει έναντι άλλων μεθόδων ως προς τη συνδυαστική της δράση (απολέπιση και ανάπλαση) και ως προς την ασφάλεια της έναντι των αντιστοίχων χημικών.
Copyright 2017 Elena Milioti | All rights reserved | Design by Minimal
Αρχική