Βαθύς Καθαρισμός

Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, του σμήγματος, καλή κυκλοφορία και τόνωση όλου του προσώπου με αποτέλεσμα ένα υγιές, λαμπερό και καθαρό δέρμα.

Βαθύς Καθαρισμός με υπέρηχο

Υπερηχητικά κύματα αυξάνουν την αιματική κυκλοφορία, ενισχύουν τη καλή κυκλοφορία του αίματος διεξάγοντας από τη ρίζα το σμήγμα δίνοντας μεγαλύτερη διάρκεια στη λάμψη, στη τόνωση και στη σωστή λειτουργία της επιδερμίδας.

Καθαρισμός προσώπου με διαμάντι

Είναι ότι πιο καινοτόμο έχει παρουσιαστεί τα τελευτία χρόνια, προσφέροντας σημαντική αλλαγή στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό και φιλικό προς το δέρμα τρόπο. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποίησης η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη και λαμπερή όψη από την πρώτη συνεδρία.

Θεραπείες με Βότανα

Πρόκειται για μια θεραπεία έντονης απολέπισης μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Βασίζεται στη συνδυαστική δράση απολέπισης και ανάπλασης των βοτάνων Spongila, Fragilis, Ephydata με Α- υδροξυ-οξέα.
Ο συνδυασμός αυτός πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα στην επέμβαση που κάνουμε στις ρυτίδες, στις δυσχρωμίες, στις ουλές και στα σημάδια. Επαναφέρει την ομοιομορφία, την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Οξέα Φρούτων

Τα AHA-peels (α-υδροξυοξέα φρούτων) περιέχουν στη σύνθεση τους γλυκολικό οξύ και ορισμένες φορές και οξελαικό οξύ, τα οποία είναι πλέον κατάλληλα για τα χημικά peelings, λόγω της αυξημένης κερατολυτικής τους ικανότητας σε σχέση με τα άλλα α-υδροξυοξέα. Επιτυγχάνεται σύσφιξη, ανάπλαση και λείανση των ρυτίδων. Επίσης έχει την ικανότητα να ρυθμίζει την ακμή και τη λιπαρότητα.

Αρωματοθεραπεία

Αιθέρια έλαια μέντας, κανέλας, χαμομηλιού κ.α. Τα οποία χρησιμοποιούνται για πολλές περιπτώσεις ανάλογα με τις ανάγκες λ.χ., ατονία, ξηρότητα, λιπαρότητα. Χρησιμοποιούνται συσκευές ψεκασμού αιθερίων ελαίων καθώς και vibromassage για διείσδυση των προϊόντων. Ιδανική θεραπεία τόσο για αποκατάσταση δερματικών ιδιαιτεροτήτων όσο και για ψυχική ηρεμία.

Θεραπεία Συσφιξης, Ανανέωσης και Αναζωογόνησης

Θεραπεία βασισμένη σε φυτικά εκχυλίσματα τα οποία ενεργοποιούν την επιδερμίδα κάνοντας αναδόμηση και ανάπλαση. Ιδανική μετά από laser, δερμοαπόξεση, φυτικού peeling ή μετά από οξέα.

Lifting με Χαβιάρι

Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρουν πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν το μεταβολισμό δρώντας ανασταλτικά στις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για το σχηματισμό ρυτίδων. Εκπληκτικό αποτέλεσμα λάμψης και σύσφιξης.

Θεραπεία για λιπαρά δέρματα

Ιδανική θεραπεία για τα λιπαρά και προβληματικά δέρματα. Ρυθμίζει το ΡΗ της επιδερμίδας εξισορροπώντας την έκκριση του σμήγματος. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα αποτρέποντας τη δημιουργία φαγεσώρων (μαύρα στίγματα).

Θεραπείες για δέρματα με Ακμή

Μια απόλυτα αποτελεσματική θεραπεία που προλαμβάνει τις τρεις αιτίες μόλυνσης της επιδερμίδας που προκαλούν τα προβλήματα της ακμής, (Σμηγματόρροια, Θυλακιώδη Υπερκεράτωση, διείσδυση μικροβίων που σχηματίζουν βλάβες όπως φλύκταινες κ.α.).
Η θεραπεία αποτελείται από ένα συνδυασμό μαλακών και μη επιθετικών προϊόντων με πλούσια ενεργά συστατικά και θρεπτικές ιδιότητες.

Αντιγηραντική Θεραπεία

Πρωτοποριακή θεραπεία που βασίζεται στο μοναδικό συνδυασμό βοτάνων και φυτικών προϊόντων. Αυξάνουν τον κυτταρικό μεταβολισμό επιτυγχάνοντας την αντιοξείδωση και την ανάπλαση του φυσικού κολλαγόνου. Ενδείκνυται για την αναζωογόνηση του προσώπου.

Θεραπεία κατά των Μελαγχρώσεων

Μέθοδος που μας δίνει καταλυτικό και άμεσο αποτέλεσμα στο πρόβλημα της υπερμελάγχρωσης.

Πολυβιταμίνες – Αντιοξείδωση των ιστών

Μέθοδος βασισμένη στις βιταμίνες BCAE ουσίες που χρειάζονται τα κύτταρα του δέρματος να αμυνθούν έναντι στο οξειδωτικό στρες που υφίστανται λόγω του ήλιου, καπνίσματος, ρύπανσης, χημικών και άλλων προϊόντων μεταβολισμού οι ελεύθερες ρίζες.

Πρωτοποριακή Θεραπεία Ματιών

Γιατί να καταφεύγετε στη βλεφαροπλαστική;
Fractional τεχνική με Eye Cure Method!

Αποτελεί μια εξειδικευμένη θεραπεία για την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, τα μάτια. Καταπολεμά τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει τα πρηξίματα και την αφυδάτωση δραστηριοποιώντας και ενισχύοντας τη φυσική λειτουργία των κυττάρων στην περιοχή των ματιών. Το βλέμμα αποκτά λάμψη και ακτινοβολεί υγεία ενώ παράλληλα αποκτά ανόρθωση του βλεφάρου. Καινοτομία στην αισθητική ιατρική. Ένα βήμα πριν τα ενέσιμα ή τη χειρουργική επέμβαση.

Οξυγονοθεραπεία

Οξυγονοθεραπεία με θαλάσσια συστατικά πλούσια σε βιομόρια και πρωτεΐνες. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, οξυγόνωση κυττάρων, προλαμβάνει και αντιμετωπίζει θαμπά, άτονα και κουρασμένα δέρματα.