Έλενα Μηλιώτη

Η Έλενα Μηλιώτη γεννήθηκε στην Κατερίνη, όπου μεγάλωσε και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εισήχθη στο Τμήμα Αισθητικής, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.).

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών ετών εργάστηκε σε κέντρα αισθητικής όπως: Bodyline, Dibi Center – Studio Αισθητικής Λεονταρά και στο Ινστιτούτο Αργυροπούλου. Παράλληλα συνεργάστηκε με πρακτορεία μοντέλων της Θεσσαλονίκης ως make up artist.

 

Μετά από εξαιρετικά επιτυχημένες σπουδές αποφοίτησε το 2000. Επέστρεψε στην Κατερίνη όπου και έγινε η νόμιμη έναρξη του δικού της ινστιτούτου. Συνέδρια, σεμινάρια, μετεκπαιδεύσεις τόσο στην αισθητική προσώπου – σώματος όσο και στο επαγγελματικό μακιγιάζ αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί κύριο μέλημα της.

Η συνεχής αναζήτηση και επιθυμία της για επίλυση και διόρθωση δερματικών προβλημάτων ή η βελτίωση της κυτταρικής δομής την καθιστούν μονίμως ενεργή στον τομέα της αισθητικής.

Αντίστοιχα στον τομέα του μακιγιάζ έκανε πολλές παρουσιάσεις νυφικών, επαγγελματικών, βραδινών μακιγιάζ όπως και body painting σε επιδείξεις μόδας στην Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη. Αξιόλογες συνεργασίες με επώνυμα μοντέλα, όπως η Εύη Αδάμ, Ιωάννα Λίλλη, Νίκη Κάρτσωνα, Εβελίνα Παπαντωνίου, Μαριέττα Χρουσαλά, Κατερίνα Στικούδη και πολλές άλλες, αποτέλεσαν σταθμό στο χώρο της ομορφιάς ως make up artist.

 

Η συνεχής εκπαίδευση και η πολύ μεγάλη εμπειρία που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια της δίνουν το δικαίωμα να ασκεί μια αισθητική με αποτελεσματικότητα και υπόσταση σε βαθμό που προσεγγίζει την αισθητική ιατρική.