ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Νυφικό μακιγιάζ! Στο άκουσμά του και μόνο πλήθος από λαμπερές εικόνες, φωτεινά χρώματα, λάμψη και φυσικότητα κατακλύζουν το μυαλό μας. Αρκούν όμως όλα αυτά;

Make up is a science!

Το νυφικό μακιγιάζ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με ένα απλό μακιγιάζ λόγω των απαιτήσεων μας από αυτό. Έτσι το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι άψογο και απόλυτα φυσικό ή πιθανόν πιο έντονο, ιδανικό ως προς τους καλεσμένους που θα δουν από κοντά τη νύφη, αλλά και εμφανές από απόσταση.

 

Επίσης σταθερό και αδιάβροχο ώστε να μείνει αναλλοίωτο παρά τις δύσκολες συνθήκες όπως η ζέστη από τους προβολείς, η ένταση, το άγχος, η συγκίνηση, οι εκδηλώσεις αγάπης των καλεσμένων (αγκαλιές, φιλιά) καθώς συγχαίρουν τη νύφη, ο χορός (γλέντι) κ.α.

 

Καθώς σήμερα πλέον όλα τα ζευγάρια βιντεοσκοπούν το γάμο τους, το μακιγιάζ της νύφης θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις βιντεοσκόπησης εσωτερικού ή εξωτερικού γυρίσματος. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο μακιγιάζ ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας επαγγελματικής φωτογράφισης . Εξάλλου, οι νυφικές φωτογραφίες βοηθούν τις πιο ωραίες αναμνήσεις μας να παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

 

Έπειτα από τα παραπάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι ένας απλός τύπος μακιγιάζ, αλλά ένας συνδυασμός τέχνης, γνώσεων και εμπειρίας. Εμπειρία που έχει αποκτηθεί από την πολύχρονη συνεργασία με το Vogue, τις πολλές υποψήφιες νύφες και την αποκλειστική συνεργασία μου στα μεγαλύτερα Fashion Shows που έχουν διοργανωθεί στην πόλη μας που με έχουν εξειδικεύσει.

 

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει αυτά τα χρόνια και εγώ με τη σειρά μου σας υπόσχομαι ένα εντυπωσιακό νυφικό μακιγιάζ ανάλογο της ιδιαιτερότητας της ημέρας του γάμου σας.